У нас уже 17884 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 






Название Новітні технології м’ясних січених страв
Количество страниц 25
ВУЗ ККИ
Год сдачи 2010
Содержание Вступ 3
1. Аналітичний огляд літератури. Сучасні напрями використання м’ясних кулінарних виробів у харчуванні людини 4
1.1. Асортимент і технологія січених м’ясних виробів залежно від способу теплової обробки і вида м’яса 4
2. Новітні технології м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності 9
2.1. Розробити новітні технології січених м’ясних страв: 4-и технологічні схеми та дослідити їх якість 9
2.2. Розробити технологічні карти на новітні січені м’ясні страви 15
3. Розробити меню для кафе 19
Висновки та рекомендації 23
Список використаних джерел 24
Список литературы
Стоимость доставки работы, в гривнах:

(при оплате в другой валюте, пересчет по курсу центрального банка на день оплаты)
150





Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2024. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.